Ne demek?

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona meal katan önemli unsurlar arasında renk de mevzi kızılır.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile olabildiğince uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Birbir hayli alanda kullanılan derin antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean her insanın favori renkleri arasındadır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle harmoni sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek yazgımızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile bayağıda bulabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ambiyans katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Ahşap detaylarla nüans yaratır. Sadece evetğu denli da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim isabetli uygulanabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çısoy akıbetlar şu şekildedir:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious maden.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve karmaşık bir hava oluşturma konusunda olabildiğince dokunaklı bir seçenektir. Bu renk tonunun kılgı alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya sprey boya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Beyaz zehir ve yağız renklerin goldfix karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile entegrasyon katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birbir hayli farklı tarzda dekorasyona intibak esenlaması nedeniyle sıkça tercih edilir.

Daha modernize ve daha az karakterize mekanlar midein ise grinin dargın tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu antrasit renk tonları olup az buçuk daha yürekli ve endüstriyel bir esinti esenlayacaktır.

Aksesuarlarda antrasit renkleri işletmek evin umumi tasar çizimına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page