sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğhizmettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında taraf allıkır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da doğru ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve evin özge odalarıyla bağlanakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet katar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız kayranı ferah kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak ciğerin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile müşterek çok kullanılan renkleri sırası ile adida bulabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük hatimelar elde etmenizi katkısızlayacak temelı asıl ipuçları:

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Ayan antrasit rengi yukarıdaki resimde de gördüğünüz kadar elan beton rengine yakın beton renginden beş on henüz yoğun bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir antrasit duvar boyas tutarlı titrem olduğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Evin iç duvarları dışında, ofis ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında kesif yeğleme edilen bir renktir. Hijyenik ve bol bir âlem hissini en oflaz şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahat uyumasını katkısızlar.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran daha derin bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

antrasit duvar boyas Beyaz ve antrasit gri boya siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile geçim sağlamlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birşu denli farklı tarzda dekorasyona geçim sağlamlaması nedeniyle sıkça yeğleme edilir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Eğer evinizde çok parlak olmayan yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page